Pariksa tanggal pembuatan parfum sareng kosmétik

CheckFresh.com maca tanggal produksi tina kode bets.
Pilih merek pikeun ningali petunjuk kumaha milarian kodeu bets.

Bath & Body Works kode bets decoder, pariksa tanggal produksi kosmétik

Kumaha kuring mendakan kode angkatan kosmétik atanapi parfum Bath & Body Works?

Cosmetics produced or distributed by L Brands:

7 or 8 character batch codes (first 4 characters are digits) (eg 2139C3A1, 2278N1A1), usually are printed or stamped on the bottom of the packaging.

Saha anu paling sering mariksa tanggal kosmétik Bath & Body Works?

NagaraBagikeunJumlah kagunaan
🇺🇸 Amérika Sarikat30.87%2907
🇵🇭 Filipina21.24%2000
🇻🇳 Vietnam7.95%749
🇬🇺 Guam7.14%672
🇲🇾 Malaysia5.50%518
🇪🇬 Mesir3.62%341
🇰🇷 Koréa Kidul2.25%212
🇹🇭 Thailand1.90%179
🇨🇦 Kanada1.88%177
🇮🇩 Indonésia1.32%124

Dina taun sabaraha tanggal kosmétik Bath & Body Works dipariksa?

TaunBédanaJumlah kagunaan
2022-~9417

Sabaraha lami kosmétik seger?

Umur rak kosmétik gumantung kana jaman sanggeus dibukajeung tanggal produksi.

Periode sanggeus bubuka (PAO)Periode sanggeus bubuka (PAO). Sababaraha kosmétik kedah dianggo dina jangka waktu anu ditangtukeun saatos dibuka kusabab oksidasi sareng faktor mikrobiologis. Bungkusanna ngagaduhan gambar toples kabuka, di jerona aya nomer anu ngagambarkeun jumlah bulan. Dina conto ieu, éta 6 bulan pamakean saatos dibuka.

Tanggal produksi. Kosmétik anu henteu dianggo ogé kaleungitan kasegaran sareng janten garing. Numutkeun kana hukum EU, produsén kedah nempatkeun tanggal béakna ngan ukur dina kosmétik anu umurna kirang ti 30 bulan. Mangsa anu paling umum pikeun cocog pikeun dianggo ti tanggal pabrik:

Parfum jeung alkohol- ngeunaan 5 taun
Kosmétik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmétik makeup- ti 3 taun (mascara) nepi ka leuwih ti 5 taun (bubuk)

Umur rak bisa rupa-rupa gumantung kana produsén.