Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch Bath & Body Works, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum Bath & Body Works?

Cosmetics produced or distributed by L Brands:

7 or 8 character batch codes (first 4 characters are digits) (eg 2139C3A1, 2278N1A1), usually are printed or stamped on the bottom of the packaging.

Sapa sing paling kerep mriksa tanggal kosmetik Bath & Body Works?

NegaraNuduhakeNomer nggunakake
🇺🇸 Amerika Serikat31.18%2847
🇵🇭 Filipina20.84%1903
🇻🇳 Vietnam7.88%720
🇬🇺 Guam7.36%672
🇲🇾 Malaysia5.42%495
🇪🇬 Mesir3.54%323
🇰🇷 Korea Kidul2.23%204
🇹🇭 Thailand1.96%179
🇨🇦 Kanada1.92%175
🇮🇩 Indonesia1.36%124

Ing taun pinten tanggal kosmetik Bath & Body Works dipriksa?

TaunprabédanNomer nggunakake
2022-~9132

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.