Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Bath & Body Works, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Bath & Body Works?

Cosmetics produced or distributed by L Brands:

7 or 8 character batch codes (first 4 characters are digits) (eg 2139C3A1, 2278N1A1), usually are printed or stamped on the bottom of the packaging.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Bath & Body Works?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara30.87%2907
🇵🇭 Filipinet21.24%2000
🇻🇳 Vietnami7.95%749
🇬🇺 Guam7.14%672
🇲🇾 Malajzia5.50%518
🇪🇬 Egjipti3.62%341
🇰🇷 Korea e jugut2.25%212
🇹🇭 Tajlandë1.90%179
🇨🇦 Kanadaja1.88%177
🇮🇩 Indonezia1.32%124

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Bath & Body Works?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2022-~9417

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.