Pariksa tanggal pembuatan parfum sareng kosmétik

CheckFresh.com maca tanggal produksi tina kode bets.
Pilih merek pikeun ningali petunjuk kumaha milarian kodeu bets.

Oriflame kode bets decoder, pariksa tanggal produksi kosmétik

Kumaha kuring mendakan kode angkatan kosmétik atanapi parfum Oriflame?

Kosmétik diproduksi atanapi disebarkeun ku Oriflame Cosmetics Global S.A.:

Kode bets Oriflame Cosmetics Global S.A.

EC1W1 EX0424 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

SPF15 726451 12M 34510-1 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Kode bets Oriflame Cosmetics Global S.A.

CB0H4 EX0223 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

726052 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Saha anu paling sering mariksa tanggal kosmétik Oriflame?

NagaraBagikeunJumlah kagunaan
🇮🇷 Iran19.99%763
🇹🇷 Turki12.31%470
🇵🇱 Polandia10.74%410
🇧🇬 Bulgaria7.65%292
🇮🇩 Indonésia5.61%214
🇷🇴 Romania4.17%159
🇷🇺 Rusia3.62%138
🇮🇳 India2.70%103
🇺🇸 Amérika Sarikat2.59%99
🇦🇿 Azerbaijan2.38%91

Dina taun sabaraha tanggal kosmétik Oriflame dipariksa?

TaunBédanaJumlah kagunaan
2022-~3817

Sabaraha lami kosmétik seger?

Umur rak kosmétik gumantung kana jaman sanggeus dibukajeung tanggal produksi.

Periode sanggeus bubuka (PAO)Periode sanggeus bubuka (PAO). Sababaraha kosmétik kedah dianggo dina jangka waktu anu ditangtukeun saatos dibuka kusabab oksidasi sareng faktor mikrobiologis. Bungkusanna ngagaduhan gambar toples kabuka, di jerona aya nomer anu ngagambarkeun jumlah bulan. Dina conto ieu, éta 6 bulan pamakean saatos dibuka.

Tanggal produksi. Kosmétik anu henteu dianggo ogé kaleungitan kasegaran sareng janten garing. Numutkeun kana hukum EU, produsén kedah nempatkeun tanggal béakna ngan ukur dina kosmétik anu umurna kirang ti 30 bulan. Mangsa anu paling umum pikeun cocog pikeun dianggo ti tanggal pabrik:

Parfum jeung alkohol- ngeunaan 5 taun
Kosmétik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmétik makeup- ti 3 taun (mascara) nepi ka leuwih ti 5 taun (bubuk)

Umur rak bisa rupa-rupa gumantung kana produsén.