Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch Oriflame, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum Oriflame?

Kosmetik diprodhuksi utawa disebarake dening Oriflame Cosmetics Global S.A.:

Kode kumpulan Oriflame Cosmetics Global S.A.

EC1W1 EX0424 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

SPF15 726451 12M 34510-1 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan Oriflame Cosmetics Global S.A.

CB0H4 EX0223 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

726052 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Sapa sing paling kerep mriksa tanggal kosmetik Oriflame?

NegaraNuduhakeNomer nggunakake
🇮🇷 Iran20.55%635
🇹🇷 Turki12.98%401
🇵🇱 Polandia11.33%350
🇧🇬 Bulgaria7.51%232
🇮🇩 Indonesia5.50%170
🇷🇴 Romania3.69%114
🇷🇺 Rusia2.98%92
🇺🇸 Amerika Serikat2.94%91
🇦🇿 Azerbaijan2.85%88
🇷🇸 Serbia2.07%64

Ing taun pinten tanggal kosmetik Oriflame dipriksa?

TaunprabédanNomer nggunakake
2022-~3090

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.