Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit d'icilà, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve d'icilà?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Shiseido Company, Limited:

Kodi i grupit Shiseido Company, Limited

7229MM - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

768614139652 10022 75008 13965 12M - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kodi i grupit Shiseido Company, Limited

9322MM - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

10022 10202 24M 768614102021 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kodi i grupit Shiseido Company, Limited

0034HM - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

3423473004851 30048500 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës d'icilà?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara21.88%7
🇵🇰 Pakistani12.50%4
🇯🇵 Japonia9.38%3
🇨🇴 Kolumbia9.38%3
🇹🇼 Tajvani6.25%2
🇵🇱 Polonia6.25%2
🇰🇷 Korea e jugut6.25%2
🇻🇳 Vietnami3.13%1
🇹🇭 Tajlandë3.13%1
🇸🇦 Arabia Saudite3.13%1

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës d'icilà?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024+36.36%~30
2023+340.00%22
2022-5

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.