Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch d'icilà, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum d'icilà?

Kosmetik diprodhuksi utawa disebarake dening Shiseido Company, Limited:

Kode kumpulan Shiseido Company, Limited

7229MM - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

768614139652 10022 75008 13965 12M - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan Shiseido Company, Limited

9322MM - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

10022 10202 24M 768614102021 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan Shiseido Company, Limited

0034HM - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

3423473004851 30048500 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.