Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Flormar, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Flormar?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Kosan Kozmetİk Pazarlama Ve Tİcaret A.Ş.:

Kodi i grupit Kosan Kozmetİk Pazarlama Ve Tİcaret A.Ş.

KF00090 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

PT06 8690604206766 685.13 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Flormar?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇮🇷 Irani31.36%2607
🇹🇷 Turqia22.10%1837
🇪🇬 Egjipti4.55%378
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara3.80%316
🇺🇦 Ukrainë3.66%304
🇩🇪 Gjermania2.97%247
🇧🇬 Bullgaria2.23%185
🇧🇩 Bangladeshi1.65%137
🇷🇴 Rumania1.17%97
🇲🇽 Meksika1.12%93

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Flormar?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024+37.53%~4980
2023+49.20%3621
2022-2427

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.