Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Erno Laszlo, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Erno Laszlo?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Erno Laszlo, Inc.:

Kodi i grupit Erno Laszlo, Inc.

05F8H8A - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

NO.2830900 614969230905 12M - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Erno Laszlo?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara39.56%3075
🇨🇳 Kinë33.63%2614
🇭🇰 Hong Kongu11.45%890
🇨🇦 Kanadaja5.61%436
🇲🇴 Makao2.43%189
🇦🇺 Australia1.30%101
🇹🇼 Tajvani1.22%95
🇬🇧 Mbretëria e Bashkuar0.93%72
🇸🇬 Singapor0.62%48
🇿🇿 Vend i panjohur0.31%24

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Erno Laszlo?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2023+33.00%~9140
2022-6872

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.