Pariksa tanggal pembuatan parfum sareng kosmétik

CheckFresh.com maca tanggal produksi tina kode bets.
Pilih merek pikeun ningali petunjuk kumaha milarian kodeu bets.

Wella kode bets decoder, pariksa tanggal produksi kosmétik

Kumaha kuring mendakan kode angkatan kosmétik atanapi parfum Wella?

Kosmétik diproduksi atanapi disebarkeun ku Coty Inc.:

Kode bets Coty Inc.

0275 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

75002 TN25 4AQ 36M 3614226905185 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Kode bets Coty Inc.

8106 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

3614226702982 36M - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Kode bets Coty Inc.

E7 1477304661 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

3414202000572 36M - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Kode bets Coty Inc.

1036 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

AB46733749 3614229823882 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Saha anu paling sering mariksa tanggal kosmétik Wella?

NagaraBagikeunJumlah kagunaan
🇺🇸 Amérika Sarikat33.97%17709
🇵🇱 Polandia13.60%7091
🇬🇧 karajaan Inggris10.77%5612
🇧🇷 Brazil10.33%5387
🇷🇴 Romania3.48%1814
🇹🇷 Turki2.85%1488
🇮🇳 India2.41%1255
🇨🇦 Kanada1.79%935
🇮🇪 Irlandia1.64%855
🇵🇰 Pakistan1.39%726

Dina taun sabaraha tanggal kosmétik Wella dipariksa?

TaunBédanaJumlah kagunaan
2022+47.37%~13400
2021+4.69%9093
2020+26.56%8686
2019+10.02%6863
2018-6238

Sabaraha lami kosmétik seger?

Umur rak kosmétik gumantung kana jaman sanggeus dibukajeung tanggal produksi.

Periode sanggeus bubuka (PAO)Periode sanggeus bubuka (PAO). Sababaraha kosmétik kedah dianggo dina jangka waktu anu ditangtukeun saatos dibuka kusabab oksidasi sareng faktor mikrobiologis. Bungkusanna ngagaduhan gambar toples kabuka, di jerona aya nomer anu ngagambarkeun jumlah bulan. Dina conto ieu, éta 6 bulan pamakean saatos dibuka.

Tanggal produksi. Kosmétik anu henteu dianggo ogé kaleungitan kasegaran sareng janten garing. Numutkeun kana hukum EU, produsén kedah nempatkeun tanggal béakna ngan ukur dina kosmétik anu umurna kirang ti 30 bulan. Mangsa anu paling umum pikeun cocog pikeun dianggo ti tanggal pabrik:

Parfum jeung alkohol- ngeunaan 5 taun
Kosmétik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmétik makeup- ti 3 taun (mascara) nepi ka leuwih ti 5 taun (bubuk)

Umur rak bisa rupa-rupa gumantung kana produsén.