Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Vince Camuto, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Vince Camuto?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Parlux Ltd.:

Kodi i grupit Parlux Ltd.

16327ra - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

608940542309 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kodi i grupit Parlux Ltd.

18073cV - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

608940567975 196.7763.76 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Vince Camuto?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara44.90%1571
🇷🇺 Rusia21.58%755
🇲🇽 Meksika4.60%161
🇹🇼 Tajvani3.80%133
🇵🇰 Pakistani2.29%80
🇻🇳 Vietnami1.71%60
🇦🇪 Emiratet e Bashkuara Arabe1.66%58
🇵🇭 Filipinet1.54%54
🇺🇦 Ukrainë1.23%43
🇵🇱 Polonia1.23%43

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Vince Camuto?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024-2.82%~1380
2023+8.48%1420
2022-1309

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.