Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch Vince Camuto, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum Vince Camuto?

Kosmetik diprodhuksi utawa disebarake dening Parlux Ltd.:

Kode kumpulan Parlux Ltd.

16327ra - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

608940542309 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan Parlux Ltd.

18073cV - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

608940567975 196.7763.76 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Sapa sing paling kerep mriksa tanggal kosmetik Vince Camuto?

NegaraNuduhakeNomer nggunakake
🇺🇸 Amerika Serikat46.10%549
🇷🇺 Rusia20.99%250
🇲🇽 Meksiko5.46%65
🇦🇪 Uni Emirat Arab3.36%40
🇹🇼 Taiwan2.94%35
🇺🇦 Ukraina1.93%23
🇮🇷 Iran1.76%21
🇵🇰 Pakistan1.68%20
🇵🇭 Filipina1.18%14
🇫🇷 Prancis1.18%14

Ing taun pinten tanggal kosmetik Vince Camuto dipriksa?

TaunprabédanNomer nggunakake
2022-~1191

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.