Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch Mizani, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum Mizani?

Kosmetik diprodhuksi utawa disebarake dening L'Oréal SA:

Kode kumpulan L'Oréal SA

38U60OG - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

75001 2210360 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan L'Oréal SA

SGT20WA - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

75000 93584 3605972342621 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan L'Oréal SA

38S60OS - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

75008 75000 93584 W6 8AZ - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan L'Oréal SA

40S51Z - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

Sapa sing paling kerep mriksa tanggal kosmetik Mizani?

NegaraNuduhakeNomer nggunakake
🇺🇸 Amerika Serikat77.66%824
🇿🇦 Afrika Kidul2.92%31
🇹🇼 Taiwan1.89%20
🇲🇺 Mauritius1.60%17
🇳🇱 Walanda1.32%14
🇩🇴 Dominicana1.32%14
🇳🇬 Nigeria1.04%11
🇻🇳 Vietnam0.94%10
🇹🇹 Trinidad lan Tobago0.85%9
🇬🇧 Inggris0.85%9

Ing taun pinten tanggal kosmetik Mizani dipriksa?

TaunprabédanNomer nggunakake
2024+12.23%~817
2023+279.17%728
2022-192

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.