Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch Kate Spade, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum Kate Spade?

Kosmetik diprodhuksi utawa disebarake dening Interparfums, Inc.:

Kode kumpulan Interparfums, Inc.

08J38J169 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

75008 CH015A03 78%VOL 3386460109383 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Sapa sing paling kerep mriksa tanggal kosmetik Kate Spade?

NegaraNuduhakeNomer nggunakake
🇺🇸 Amerika Serikat38.35%385
🇲🇾 Malaysia8.76%88
🇷🇺 Rusia8.57%86
🇹🇭 Thailand4.58%46
🇵🇭 Filipina3.49%35
🇧🇴 Bolivia3.09%31
🇸🇬 Singapura2.89%29
🇮🇩 Indonesia2.09%21
🇦🇺 Australia1.99%20
🇨🇦 Kanada1.89%19

Ing taun pinten tanggal kosmetik Kate Spade dipriksa?

TaunprabédanNomer nggunakake
2022-~1004

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.