Pariksa tanggal pembuatan parfum sareng kosmétik

CheckFresh.com maca tanggal produksi tina kode bets.
Pilih merek pikeun ningali petunjuk kumaha milarian kodeu bets.

Geparlys kode bets decoder, pariksa tanggal produksi kosmétik

Kumaha kuring mendakan kode angkatan kosmétik atanapi parfum Geparlys?

Kosmétik diproduksi atanapi disebarkeun ku Geparlys S.A.S.:

Kode bets Geparlys

M1311 C1451 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

422 75008 80%VOL - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Saha anu paling sering mariksa tanggal kosmétik Geparlys?

NagaraBagikeunJumlah kagunaan
🇮🇩 Indonésia32.89%174
🇺🇸 Amérika Sarikat11.53%61
🇷🇺 Rusia7.18%38
🇮🇷 Iran5.29%28
🇸🇦 Arab Saudi4.91%26
🇲🇦 Maroko4.73%25
🇪🇬 Mesir3.78%20
🇮🇶 Irak3.59%19
🇲🇾 Malaysia3.40%18
🇩🇿 Aljazair3.21%17

Dina taun sabaraha tanggal kosmétik Geparlys dipariksa?

TaunBédanaJumlah kagunaan
2022+1,807.69%~1240
2021-65

Sabaraha lami kosmétik seger?

Umur rak kosmétik gumantung kana jaman sanggeus dibukajeung tanggal produksi.

Periode sanggeus bubuka (PAO)Periode sanggeus bubuka (PAO). Sababaraha kosmétik kedah dianggo dina jangka waktu anu ditangtukeun saatos dibuka kusabab oksidasi sareng faktor mikrobiologis. Bungkusanna ngagaduhan gambar toples kabuka, di jerona aya nomer anu ngagambarkeun jumlah bulan. Dina conto ieu, éta 6 bulan pamakean saatos dibuka.

Tanggal produksi. Kosmétik anu henteu dianggo ogé kaleungitan kasegaran sareng janten garing. Numutkeun kana hukum EU, produsén kedah nempatkeun tanggal béakna ngan ukur dina kosmétik anu umurna kirang ti 30 bulan. Mangsa anu paling umum pikeun cocog pikeun dianggo ti tanggal pabrik:

Parfum jeung alkohol- ngeunaan 5 taun
Kosmétik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmétik makeup- ti 3 taun (mascara) nepi ka leuwih ti 5 taun (bubuk)

Umur rak bisa rupa-rupa gumantung kana produsén.