Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch Geparlys, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum Geparlys?

Kosmetik diprodhuksi utawa disebarake dening Geparlys S.A.S.:

Kode kumpulan Geparlys

M1311 C1451 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

422 75008 80%VOL - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Sapa sing paling kerep mriksa tanggal kosmetik Geparlys?

NegaraNuduhakeNomer nggunakake
🇮🇩 Indonesia33.02%176
🇺🇸 Amerika Serikat11.63%62
🇷🇺 Rusia7.13%38
🇮🇷 Iran5.25%28
🇸🇦 Arab Saudi4.88%26
🇲🇦 Maroko4.69%25
🇪🇬 Mesir3.75%20
🇮🇶 Irak3.56%19
🇲🇾 Malaysia3.38%18
🇩🇿 Aljazair3.19%17

Ing taun pinten tanggal kosmetik Geparlys dipriksa?

TaunprabédanNomer nggunakake
2022+1,807.69%~1240
2021-65

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.