Pariksa tanggal pembuatan parfum sareng kosmétik

CheckFresh.com maca tanggal produksi tina kode bets.
Pilih merek pikeun ningali petunjuk kumaha milarian kodeu bets.

Coast kode bets decoder, pariksa tanggal produksi kosmétik

Kumaha kuring mendakan kode angkatan kosmétik atanapi parfum Coast?

Kosmétik diproduksi atanapi disebarkeun ku HRB Brands:

Kumaha kodeu bets kasampak kawas? Tempo conto

Kode bets Euroitalia SRL

2023410 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

520032 69% 36M 8011003804566 20900 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Kode bets CHANEL

6901 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

3145891263107 126.310 92200 W1J 6DG - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.


ℹ️ Ieu mangrupikeun bantosan umum - anjeun tiasa ningkatkeun éta ku ngirimkeun poto kode bets produsén éta ka support@checkfresh.com.

Saha anu paling sering mariksa tanggal kosmétik Coast?

NagaraBagikeunJumlah kagunaan
🇻🇳 Vietnam66.43%93
🇺🇸 Amérika Sarikat17.86%25
🇹🇭 Thailand4.29%6
🇸🇦 Arab Saudi3.57%5
🇷🇴 Romania1.43%2
🇵🇰 Pakistan1.43%2
🇵🇭 Filipina1.43%2
🇮🇷 Iran1.43%2
🇺🇦 Ukraina0.71%1
🇬🇧 karajaan Inggris0.71%1

Dina taun sabaraha tanggal kosmétik Coast dipariksa?

TaunBédanaJumlah kagunaan
2022-~140

Sabaraha lami kosmétik seger?

Umur rak kosmétik gumantung kana jaman sanggeus dibukajeung tanggal produksi.

Periode sanggeus bubuka (PAO)Periode sanggeus bubuka (PAO). Sababaraha kosmétik kedah dianggo dina jangka waktu anu ditangtukeun saatos dibuka kusabab oksidasi sareng faktor mikrobiologis. Bungkusanna ngagaduhan gambar toples kabuka, di jerona aya nomer anu ngagambarkeun jumlah bulan. Dina conto ieu, éta 6 bulan pamakean saatos dibuka.

Tanggal produksi. Kosmétik anu henteu dianggo ogé kaleungitan kasegaran sareng janten garing. Numutkeun kana hukum EU, produsén kedah nempatkeun tanggal béakna ngan ukur dina kosmétik anu umurna kirang ti 30 bulan. Mangsa anu paling umum pikeun cocog pikeun dianggo ti tanggal pabrik:

Parfum jeung alkohol- ngeunaan 5 taun
Kosmétik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmétik makeup- ti 3 taun (mascara) nepi ka leuwih ti 5 taun (bubuk)

Umur rak bisa rupa-rupa gumantung kana produsén.