Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch Coast, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum Coast?

Kosmetik diprodhuksi utawa disebarake dening HRB Brands:

Kaya apa kode batch? Deleng conto

Kode kumpulan Euroitalia SRL

2023410 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

520032 69% 36M 8011003804566 20900 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan CHANEL

6901 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

3145891263107 126.310 92200 W1J 6DG - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.


ℹ️ Iki minangka bantuan umum - sampeyan bisa nambah kanthi ngirim foto kode kumpulan pabrikan kasebut menyang support@checkfresh.com.

Sapa sing paling kerep mriksa tanggal kosmetik Coast?

NegaraNuduhakeNomer nggunakake
🇻🇳 Vietnam68.87%104
🇺🇸 Amerika Serikat16.56%25
🇹🇭 Thailand3.97%6
🇸🇦 Arab Saudi3.31%5
🇷🇴 Romania1.32%2
🇵🇰 Pakistan1.32%2
🇵🇭 Filipina1.32%2
🇮🇷 Iran1.32%2
🇺🇦 Ukraina0.66%1
🇬🇧 Inggris0.66%1

Ing taun pinten tanggal kosmetik Coast dipriksa?

TaunprabédanNomer nggunakake
2022-~151

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.