Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Cartier, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Cartier?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Cartier Parfums SAS:

Kodi i grupit Cartier Parfums SAS

4AAB - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

3432240008718 Ref.:fk417035 10022 18M - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kodi i grupit Cartier Parfums SAS

4GAB - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

75008 10022 18M - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Cartier?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara13.62%18182
🇷🇺 Rusia7.35%9815
🇵🇱 Polonia5.80%7739
🇧🇷 Brazili4.36%5815
🇸🇦 Arabia Saudite4.17%5560
🇷🇴 Rumania3.40%4541
🇺🇦 Ukrainë3.29%4390
🇲🇽 Meksika2.88%3850
🇪🇸 Spanja2.63%3504
🇬🇧 Mbretëria e Bashkuar2.59%3452

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Cartier?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024+7.63%~27200
2023+18.36%25272
2022+16.12%21351
2021+7.94%18387
2020-17034

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.