Pariksa tanggal pembuatan parfum sareng kosmétik

CheckFresh.com maca tanggal produksi tina kode bets.
Pilih merek pikeun ningali petunjuk kumaha milarian kodeu bets.

Agent Provocateur kode bets decoder, pariksa tanggal produksi kosmétik

Kumaha kuring mendakan kode angkatan kosmétik atanapi parfum Agent Provocateur?

Kosmétik diproduksi atanapi disebarkeun ku Interparfums, Inc.:

Kode bets Interparfums, Inc.

08J38J169 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

75008 CH015A03 78%VOL 3386460109383 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Saha anu paling sering mariksa tanggal kosmétik Agent Provocateur?

NagaraBagikeunJumlah kagunaan
🇷🇺 Rusia33.43%6806
🇺🇦 Ukraina18.11%3686
🇹🇷 Turki6.80%1384
🇺🇸 Amérika Sarikat4.69%955
🇬🇧 karajaan Inggris4.46%907
🇵🇱 Polandia2.90%591
🇷🇴 Romania2.70%550
🇧🇾 Bélarus2.47%503
🇩🇪 Jérman2.02%412
🇨🇿 Républik Czech1.51%307

Dina taun sabaraha tanggal kosmétik Agent Provocateur dipariksa?

TaunBédanaJumlah kagunaan
2024-14.71%~2540
2023+32.36%2978
2022-17.88%2250
2021+3.47%2740
2020-2648

Sabaraha lami kosmétik seger?

Umur rak kosmétik gumantung kana jaman sanggeus dibukajeung tanggal produksi.

Periode sanggeus bubuka (PAO)Periode sanggeus bubuka (PAO). Sababaraha kosmétik kedah dianggo dina jangka waktu anu ditangtukeun saatos dibuka kusabab oksidasi sareng faktor mikrobiologis. Bungkusanna ngagaduhan gambar toples kabuka, di jerona aya nomer anu ngagambarkeun jumlah bulan. Dina conto ieu, éta 6 bulan pamakean saatos dibuka.

Tanggal produksi. Kosmétik anu henteu dianggo ogé kaleungitan kasegaran sareng janten garing. Numutkeun kana hukum EU, produsén kedah nempatkeun tanggal béakna ngan ukur dina kosmétik anu umurna kirang ti 30 bulan. Mangsa anu paling umum pikeun cocog pikeun dianggo ti tanggal pabrik:

Parfum jeung alkohol- ngeunaan 5 taun
Kosmétik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmétik makeup- ti 3 taun (mascara) nepi ka leuwih ti 5 taun (bubuk)

Umur rak bisa rupa-rupa gumantung kana produsén.