Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Agent Provocateur, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Agent Provocateur?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Interparfums, Inc.:

Kodi i grupit Interparfums, Inc.

08J38J169 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

75008 CH015A03 78%VOL 3386460109383 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Agent Provocateur?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇷🇺 Rusia33.43%6806
🇺🇦 Ukrainë18.11%3686
🇹🇷 Turqia6.80%1384
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara4.69%955
🇬🇧 Mbretëria e Bashkuar4.46%907
🇵🇱 Polonia2.90%591
🇷🇴 Rumania2.70%550
🇧🇾 Bjellorusia2.47%503
🇩🇪 Gjermania2.02%412
🇨🇿 Republika Çeke1.51%307

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Agent Provocateur?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024-14.71%~2540
2023+32.36%2978
2022-17.88%2250
2021+3.47%2740
2020-2648

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.