Pariksa tanggal pembuatan parfum sareng kosmétik

CheckFresh.com maca tanggal produksi tina kode bets.
Pilih merek pikeun ningali petunjuk kumaha milarian kodeu bets.

Ventilo kode bets decoder, pariksa tanggal produksi kosmétik

Kumaha kuring mendakan kode angkatan kosmétik atanapi parfum Ventilo?

Kosmétik diproduksi atanapi disebarkeun ku Jacques Bogart SA:

Kode bets Jacques Bogart SA

18K32 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

Ref. 138017 3355991004597 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Saha anu paling sering mariksa tanggal kosmétik Ventilo?

NagaraBagikeunJumlah kagunaan
🇸🇦 Arab Saudi10.90%146
🇷🇺 Rusia8.96%120
🇺🇦 Ukraina7.16%96
🇺🇸 Amérika Sarikat6.42%86
🇹🇭 Thailand6.34%85
🇵🇱 Polandia5.60%75
🇻🇳 Vietnam4.85%65
🇧🇷 Brazil3.58%48
🇮🇷 Iran3.43%46
🇷🇴 Romania3.28%44

Dina taun sabaraha tanggal kosmétik Ventilo dipariksa?

TaunBédanaJumlah kagunaan
2024+16.18%~79
2023+44.68%68
2022-77.73%47
2021-14.23%211
2020-246

Sabaraha lami kosmétik seger?

Umur rak kosmétik gumantung kana jaman sanggeus dibukajeung tanggal produksi.

Periode sanggeus bubuka (PAO)Periode sanggeus bubuka (PAO). Sababaraha kosmétik kedah dianggo dina jangka waktu anu ditangtukeun saatos dibuka kusabab oksidasi sareng faktor mikrobiologis. Bungkusanna ngagaduhan gambar toples kabuka, di jerona aya nomer anu ngagambarkeun jumlah bulan. Dina conto ieu, éta 6 bulan pamakean saatos dibuka.

Tanggal produksi. Kosmétik anu henteu dianggo ogé kaleungitan kasegaran sareng janten garing. Numutkeun kana hukum EU, produsén kedah nempatkeun tanggal béakna ngan ukur dina kosmétik anu umurna kirang ti 30 bulan. Mangsa anu paling umum pikeun cocog pikeun dianggo ti tanggal pabrik:

Parfum jeung alkohol- ngeunaan 5 taun
Kosmétik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmétik makeup- ti 3 taun (mascara) nepi ka leuwih ti 5 taun (bubuk)

Umur rak bisa rupa-rupa gumantung kana produsén.