Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Ventilo, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Ventilo?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Jacques Bogart SA:

Kodi i grupit Jacques Bogart SA

18K32 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

Ref. 138017 3355991004597 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Ventilo?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇸🇦 Arabia Saudite10.99%146
🇷🇺 Rusia9.04%120
🇺🇦 Ukrainë7.23%96
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara6.40%85
🇹🇭 Tajlandë6.40%85
🇵🇱 Polonia5.57%74
🇻🇳 Vietnami4.89%65
🇧🇷 Brazili3.61%48
🇮🇷 Irani3.39%45
🇷🇴 Rumania3.31%44

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Ventilo?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024-1.47%~67
2023+44.68%68
2022-77.73%47
2021-14.23%211
2020-246

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.