Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Sorriso, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Sorriso?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Colgate-Palmolive:

Si duken kodet e grupit? Shih shembuj

Kodi i grupit Euroitalia SRL

2023410 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

520032 69% 36M 8011003804566 20900 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kodi i grupit CHANEL SAS

6901 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

3145891263107 126.310 92200 W1J 6DG - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.


ℹ️ Kjo është ndihmë e përgjithshme - mund ta përmirësoni duke dërguar një foto të kodeve të grupit të atij prodhuesi në support@checkfresh.com.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Sorriso?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara15.20%19
🇬🇧 Mbretëria e Bashkuar12.80%16
🇷🇺 Rusia11.20%14
🇧🇬 Bullgaria11.20%14
🇺🇦 Ukrainë7.20%9
🇹🇷 Turqia5.60%7
🇪🇸 Spanja5.60%7
🇰🇷 Korea e jugut4.00%5
🇸🇪 Suedia3.20%4
🇵🇰 Pakistani3.20%4

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Sorriso?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024-11.27%~63
2023+184.00%71
2022-25

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.