Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Route 66, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Route 66?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Mäurer + Wirtz GmbH & Co. KG:

Kodi i grupit Mäurer + Wirtz GmbH & Co. KG

2378 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

4011700919024 36M - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kodi i grupit Mäurer + Wirtz GmbH & Co. KG

3499 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

4011700740048 36M - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Route 66?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇯🇵 Japonia18.60%32
🇵🇱 Polonia16.86%29
🇩🇪 Gjermania11.63%20
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara5.81%10
🇨🇿 Republika Çeke5.81%10
🇸🇮 Sllovenia4.65%8
🇭🇷 Kroacia4.07%7
🇮🇪 Irlanda3.49%6
🇦🇹 Austria2.91%5
🇷🇸 Serbisë2.33%4

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Route 66?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024+27.78%~115
2023+200.00%90
2022-30

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.