Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Police, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Police?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga MAVIVE S.p.a.:

Kodi i grupit MAVIVE S.p.a.

1917277A - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

30173 36M 737052350622 Ref.82415313 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Police?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇲🇾 Malajzia22.00%3283
🇷🇴 Rumania6.78%1012
🇺🇦 Ukrainë6.12%913
🇭🇺 Hungaria6.03%900
🇮🇩 Indonezia5.65%844
🇵🇱 Polonia5.47%817
🇮🇳 Indi5.34%797
🇬🇧 Mbretëria e Bashkuar3.99%595
🇺🇸 Shtetet e Bashkuara3.02%450
🇲🇪 Mali i Zi2.41%359

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Police?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024-9.80%~3230
2023+43.87%3581
2022+80.76%2489
2021-5.94%1377
2020-1464

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.