Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Hamidi, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Hamidi?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Sterling Parfums Industries LLC:

Kodi i grupit Sterling Parfums Industries LLC

269537 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

6085010044712 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Hamidi?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇮🇳 Indi35.81%53
🇷🇺 Rusia13.51%20
🇵🇰 Pakistani10.14%15
🇧🇩 Bangladeshi8.78%13
🇵🇱 Polonia5.41%8
🇲🇾 Malajzia3.38%5
🇫🇷 Franca3.38%5
🇭🇺 Hungaria2.70%4
🇹🇷 Turqia2.03%3
🇷🇸 Serbisë1.35%2

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Hamidi?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024+156.45%~159
2023+342.86%62
2022-14

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.