Pariksa tanggal pembuatan parfum sareng kosmétik

CheckFresh.com maca tanggal produksi tina kode bets.
Pilih merek pikeun ningali petunjuk kumaha milarian kodeu bets.

Azzedine Alaïa kode bets decoder, pariksa tanggal produksi kosmétik

Kumaha kuring mendakan kode angkatan kosmétik atanapi parfum Azzedine Alaïa?

Kosmétik diproduksi atanapi disebarkeun ku Shiseido Company, Limited:

Kode bets Shiseido Company, Limited

7229MM - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

768614139652 10022 75008 13965 12M - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Kode bets Shiseido Company, Limited

9322MM - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

10022 10202 24M 768614102021 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Kode bets Shiseido Company, Limited

0034HM - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

3423473004851 30048500 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Saha anu paling sering mariksa tanggal kosmétik Azzedine Alaïa?

NagaraBagikeunJumlah kagunaan
🇵🇱 Polandia11.27%797
🇷🇺 Rusia10.59%749
🇻🇳 Vietnam10.01%708
🇬🇪 Géorgia8.27%585
🇺🇸 Amérika Sarikat7.26%513
🇺🇦 Ukraina4.27%302
🇧🇷 Brazil4.10%290
🇹🇷 Turki3.31%234
🇷🇴 Romania3.31%234
🇩🇪 Jérman2.93%207

Dina taun sabaraha tanggal kosmétik Azzedine Alaïa dipariksa?

TaunBédanaJumlah kagunaan
2024-10.39%~526
2023+19.31%587
2022-62.70%492
2021-6.25%1319
2020-1407

Sabaraha lami kosmétik seger?

Umur rak kosmétik gumantung kana jaman sanggeus dibukajeung tanggal produksi.

Periode sanggeus bubuka (PAO)Periode sanggeus bubuka (PAO). Sababaraha kosmétik kedah dianggo dina jangka waktu anu ditangtukeun saatos dibuka kusabab oksidasi sareng faktor mikrobiologis. Bungkusanna ngagaduhan gambar toples kabuka, di jerona aya nomer anu ngagambarkeun jumlah bulan. Dina conto ieu, éta 6 bulan pamakean saatos dibuka.

Tanggal produksi. Kosmétik anu henteu dianggo ogé kaleungitan kasegaran sareng janten garing. Numutkeun kana hukum EU, produsén kedah nempatkeun tanggal béakna ngan ukur dina kosmétik anu umurna kirang ti 30 bulan. Mangsa anu paling umum pikeun cocog pikeun dianggo ti tanggal pabrik:

Parfum jeung alkohol- ngeunaan 5 taun
Kosmétik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmétik makeup- ti 3 taun (mascara) nepi ka leuwih ti 5 taun (bubuk)

Umur rak bisa rupa-rupa gumantung kana produsén.