Kontrolloni datën e prodhimit të parfumeve dhe kozmetikës

CheckFresh.com lexon datën e prodhimit nga kodi i grupit.
Zgjidhni një markë për të parë udhëzimet se si të gjeni kodin e grupit.

Dekoderi i kodit të grupit Naj Oleari, kontrolloni datën e prodhimit të kozmetikës

Si mund ta gjej kodin e grupit të kozmetikës ose parfumeve Naj Oleari?

Kozmetikë të prodhuara ose të shpërndara nga Euroitalia SRL:

Kodi i grupit Euroitalia SRL

2023410 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

520032 69% 36M 8011003804566 20900 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kodi i grupit Euroitalia SRL

OW2113 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

740108 C105966 36M 8011003861903 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kodi i grupit Euroitalia SRL

0008J - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

5C30 77.5% C0665C4 8011003852680 20900 - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kodi i grupit Euroitalia SRL

2111304 - Ky është kodi i saktë i lotit. Gjeni kodin në paketë që duket kështu.

36M 67% E11 1HT - Ky nuk është shumë kod. Mos fut vlera që duken kështu.

Kush e kontrollon më shpesh datën e kozmetikës Naj Oleari?

VendiShpërndajeNumri i perdorimeve
🇭🇷 Kroacia17.98%146
🇷🇺 Rusia17.36%141
🇷🇸 Serbisë14.90%121
🇧🇾 Bjellorusia5.67%46
🇺🇦 Ukrainë5.17%42
🇮🇹 Italia5.05%41
🇷🇴 Rumania3.82%31
🇬🇧 Mbretëria e Bashkuar2.83%23
🇨🇿 Republika Çeke2.71%22
🇹🇷 Turqia2.59%21

Në cilat vite është kontrolluar data e kozmetikës Naj Oleari?

VitiDiferencaNumri i perdorimeve
2024+1.85%~441
2023+154.71%433
2022-170

Sa kohë kozmetika është e freskët?

Jetëgjatësia e kozmetikës varet nga periudha pas hapjes dhe data e prodhimit.

Periudha pas hapjes (PAO)Periudha pas hapjes (PAO). Disa produkte kozmetike duhet të përdoren brenda një periudhe të caktuar kohore pas hapjes për shkak të oksidimit dhe faktorëve mikrobiologjikë. Paketimi i tyre ka një vizatim të një kavanozi të hapur, brenda tij ka një numër që përfaqëson numrin e muajve. Në këtë shembull, është 6 muaj përdorimi pas hapjes.

Data e prodhimit. Kozmetikët e papërdorur gjithashtu humbasin freskinë e tyre dhe bëhen të thata. Sipas ligjit të BE-së, prodhuesi duhet të vendosë datën e skadencës vetëm në kozmetikë, jetëgjatësia e të cilave është më pak se 30 muaj. Periudhat më të zakonshme të përshtatshmërisë për përdorim nga data e prodhimit:

Parfume me alkool- rreth 5 vjet
Kozmetikë për kujdesin e lëkurës- minimalisht 3 vjet
Kozmetikë kozmetike- nga 3 vjet (bojë për vetulla) deri në më shumë se 5 vjet (pudra)

Afati i ruajtjes mund të ndryshojë në varësi të prodhuesit.