Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch Naj Oleari, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum Naj Oleari?

Kosmetik diprodhuksi utawa disebarake dening Euroitalia SRL:

Kode kumpulan Euroitalia SRL

2023410 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

520032 69% 36M 8011003804566 20900 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan Euroitalia SRL

OW2113 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

740108 C105966 36M 8011003861903 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan Euroitalia SRL

0008J - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

5C30 77.5% C0665C4 8011003852680 20900 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan Euroitalia SRL

2111304 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

36M 67% E11 1HT - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Sapa sing paling kerep mriksa tanggal kosmetik Naj Oleari?

NegaraNuduhakeNomer nggunakake
🇭🇷 Kroasia18.16%146
🇷🇺 Rusia17.54%141
🇷🇸 Serbia15.05%121
🇧🇾 Belarus5.72%46
🇺🇦 Ukraina5.10%41
🇮🇹 Italia5.10%41
🇷🇴 Romania3.86%31
🇬🇧 Inggris2.86%23
🇹🇷 Turki2.61%21
🇸🇰 Slovakia2.24%18

Ing taun pinten tanggal kosmetik Naj Oleari dipriksa?

TaunprabédanNomer nggunakake
2024+1.39%~439
2023+154.71%433
2022-170

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.