Pariksa tanggal pembuatan parfum sareng kosmétik

CheckFresh.com maca tanggal produksi tina kode bets.
Pilih merek pikeun ningali petunjuk kumaha milarian kodeu bets.

Jesús Del Pozo kode bets decoder, pariksa tanggal produksi kosmétik

Kumaha kuring mendakan kode angkatan kosmétik atanapi parfum Jesús Del Pozo?

Kosmétik diproduksi atanapi disebarkeun ku Perfumes y Diseño Comercial, S.L.:

Kode bets Perfumes y Diseño Comercial, S.L.

M21309 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

REF.04731051 28034 8437006654289 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Kode bets Perfumes y Diseño Comercial, S.L.

M12568 - Ieu kodeu lot nu bener. Teangan kodeu dina bungkusan nu siga kieu.

REF.0134704 28034 8431754347042 - Ieu sanés seueur kode. Entong lebetkeun nilai anu siga kieu.

Saha anu paling sering mariksa tanggal kosmétik Jesús Del Pozo?

NagaraBagikeunJumlah kagunaan
🇲🇽 Méksiko33.03%15228
🇺🇸 Amérika Sarikat8.84%4075
🇨🇱 Chili7.85%3620
🇵🇱 Polandia4.85%2238
🇦🇷 Argéntina4.64%2138
🇪🇸 Spanyol3.08%1418
🇮🇩 Indonésia2.32%1069
🇷🇺 Rusia2.26%1044
🇨🇷 Kosta Rika2.26%1042
🇷🇴 Romania2.19%1011

Dina taun sabaraha tanggal kosmétik Jesús Del Pozo dipariksa?

TaunBédanaJumlah kagunaan
2024+22.33%~11400
2023+48.16%9319
2022-31.65%6290
2021+37.34%9202
2020-6700

Sabaraha lami kosmétik seger?

Umur rak kosmétik gumantung kana jaman sanggeus dibukajeung tanggal produksi.

Periode sanggeus bubuka (PAO)Periode sanggeus bubuka (PAO). Sababaraha kosmétik kedah dianggo dina jangka waktu anu ditangtukeun saatos dibuka kusabab oksidasi sareng faktor mikrobiologis. Bungkusanna ngagaduhan gambar toples kabuka, di jerona aya nomer anu ngagambarkeun jumlah bulan. Dina conto ieu, éta 6 bulan pamakean saatos dibuka.

Tanggal produksi. Kosmétik anu henteu dianggo ogé kaleungitan kasegaran sareng janten garing. Numutkeun kana hukum EU, produsén kedah nempatkeun tanggal béakna ngan ukur dina kosmétik anu umurna kirang ti 30 bulan. Mangsa anu paling umum pikeun cocog pikeun dianggo ti tanggal pabrik:

Parfum jeung alkohol- ngeunaan 5 taun
Kosmétik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmétik makeup- ti 3 taun (mascara) nepi ka leuwih ti 5 taun (bubuk)

Umur rak bisa rupa-rupa gumantung kana produsén.