Priksa tanggal nggawe parfum lan kosmetik

CheckFresh.com maca tanggal produksi saka kode kumpulan.
Pilih merek kanggo ndeleng instruksi carane nemokake kode kumpulan.

Dekoder kode batch Jesús Del Pozo, priksa tanggal produksi kosmetik

Kepiye carane nemokake kode kumpulan kosmetik utawa parfum Jesús Del Pozo?

Kosmetik diprodhuksi utawa disebarake dening Perfumes y Diseño Comercial, S.L.:

Kode kumpulan Perfumes y Diseño Comercial, S.L.

M21309 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

REF.04731051 28034 8437006654289 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Kode kumpulan Perfumes y Diseño Comercial, S.L.

M12568 - Iki kode lot sing bener. Temokake kode ing paket sing katon kaya iki.

REF.0134704 28034 8431754347042 - Iki dudu kode sing akeh. Aja ketik angka sing katon kaya iki.

Sapa sing paling kerep mriksa tanggal kosmetik Jesús Del Pozo?

NegaraNuduhakeNomer nggunakake
🇲🇽 Meksiko33.38%15793
🇺🇸 Amerika Serikat8.88%4202
🇨🇱 Chile7.94%3755
🇵🇱 Polandia4.78%2262
🇦🇷 Argentina4.59%2172
🇪🇸 Spanyol3.04%1437
🇨🇷 Kosta Rika2.31%1091
🇮🇩 Indonesia2.30%1089
🇷🇺 Rusia2.24%1062
🇷🇴 Romania2.15%1018

Ing taun pinten tanggal kosmetik Jesús Del Pozo dipriksa?

TaunprabédanNomer nggunakake
2024+23.40%~11500
2023+48.16%9319
2022-31.65%6290
2021+37.34%9202
2020-6700

Suwene kosmetik seger?

Umur rak kosmetik gumantung ing periode sawise mbukak lan tanggal produksi.

Periode sawise mbukak (PAO)Periode sawise mbukak (PAO). Sawetara kosmetik kudu digunakake ing wektu tartamtu sawise mbukak amarga oksidasi lan faktor mikrobiologis. Kemasan kasebut duwe gambar jar sing mbukak, ing njero ana nomer sing nuduhake jumlah sasi. Ing conto iki, iku 6 sasi nggunakake sawise mbukak.

Tanggal produksi. Kosmetik sing ora digunakake uga ilang kesegaran lan dadi garing. Miturut hukum EU, pabrikan kudu nyelehake tanggal kadaluwarsa mung ing kosmetik sing umure kurang saka 30 wulan. Periode kesesuaian sing paling umum kanggo digunakake wiwit tanggal pabrik:

Parfum karo alkohol- udakara 5 taun
Kosmetik perawatan kulit- minimal 3 taun
Kosmetik dandanan- saka 3 taun (mascara) nganti luwih saka 5 taun (wêdakakêna)

Urip beting bisa beda-beda gumantung saka pabrikan.